Čokoláda bez cukru

Čokoláda bez cukru

Tabuľkové čokolády bez cukru sladené glykozidom stéviolu (extrakt stévie) a malým množstvom maltitolu sú vhodné pre diabetikov a pre ľudí, ktorý si strážia konzumáciu cukrov. Obsah maltitolu v čokoláde je na úrovni pod 10%, čo je veľmi dobré z pohľadu laxatívnych účinkov tohto sladidla. Čokoláda obsahuje vlákninu inulín, čo je čisto prírodný uhľohydrát, ktorý sa získava extrahovaním z koreňa čakanky. Pre človeka sú oligosacharidy obsiahnuté v inulíne nestráviteľné, avšak pre črevné kultúry predstavujú životne dôležitý zdroj energie.

1 položka

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat